Al meer dan 3000 handtekeningen

Het protest tegen de huizenbouwplannen van de gemeente in Park Schothorst neemt toe! Inmiddels hebben ruim 3.000 mensen de petitie ondertekend. Ook zijn er vele tientallen bezwaarbrieven gestuurd, en waren de tribunes tijdens de raadsvergadering overvol! De conclusie van de raadsvergadering was dan ook dat het plan ‘niet rijp voor besluit’ is, terug moet naar de wethouder en er eerst meer burgers betrokken moeten worden middels een werkbezoek. 

Het is duidelijk geworden dat dit geen ‘not in my backyard’ protest is, maar een maatschappelijk breed gedragen protest van duizenden bezorgde bewoners die zeggen: handen af van Park Schothorst! 

We hebben ons verenigt in Actiegroep ‘Behoud Park Schothorst’ en 2.500 flyers verspreid, omdat de gemeente maar heel weinig mensen had geïnformeerd. We zijn op dit moment (eind mei 2019) in gesprek met verschillende politieke partijen en we werken daarnaast aan een statement dat door zoveel mogelijk organisaties ondertekend zal worden. Ook zullen er binnenkort publieksacties georganiseerd worden, om zoveel mogelijk aandacht te vragen. 

Géén huizenbouw in Park Schothorst, maar laat het Park een park blijven! Op naar de 4.000 handtekeningen!Teken de petitie!